Karneval u Veneciji i Padova (21,22 i 23.02.2014)

Ultra-Modern Home1. dan    MEĐUGORJE –VENECIJA
Polazak autobusom iz Međugorja s Autobusnog kolodvora u 24,00. Vožnja preko Hrvatske ,Slovenije i  Italiju, uz usputna zaustavljanja, do Venecije.

Po dolasku, vožnja vaporettom (uz doplatu na licu mjesta) do središta Venecije i razgledavanje grada  kanal Giudecca; riva Degli Schiavoni, živopisna promenada s mnoštvom restorana, barova i trgovina na otvorenom; Most uzdaha, natkriveni most koji je spajao zatvor sa sobama za ispitivanje; Duždeva palača, prebivalište dužda, gotička palača koja gleda na Trg sv. Marka, na kojem se nalazi i zvonik  crkve sv. Marka, prepoznatljiv simbol grada koji je izdvojen od bazilike sv. Marka, najpoznatije crkve u Veneciji; Prokurative; Most Rialto, najpoznatiji venecijanski most koji je služio i kao brana od ulaska velikih brodova u grad; kanal Grande najveći i najznačajniji gradski kanal uzduž kojeg se nalaze značajne ustanove. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Prijava i smještaj u hotel u  Lido di Jesolu. Noćenje.
 
2. dan VENECIJA
Doručak. Odlazak za Veneciju vaporettom (uz doplatu na licu mjesta). Slobodno vrijeme za vlastite programe ili uživanje u karnevalskim događanjima. Preporučujemo individualni izlet na jedinstvene otoke venecijanske lagune; Murano i Burano . U večernjim satima povratak u hotel. Noćenje.
 
3. dan VENECIJA – PADOVA – MEĐUGORJE
Doručak i odjava iz hotela. Vožnja do Padove. Po dolasku, šetnja povijesnom jezgrom grada do bazilike sv. Antuna, omiljenog mjesta hodočasnika. Polazak prema shopping zoni Palma Nove. Slobodno vrijeme za shopping. U kasnim poslijepodnevnim satima nastavak vožnje prema BiH sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Međugorje u ranim jutarnjim satima.

Prijevoz
•    Autobus
Napomene
•    Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3* u okolici Venecije ili na Lido di Jesolu u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja s kontinentalnim doručkom, razgledavanja prema programu, pratitelja tijekom putovanja, pripremu, organizaciju i putni i zdravstveno osiguranje.
Cijena ne uključuje: ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja prijevoz lokalnim brodom

Cijena 150 eur
Broj ograničen
First minute : -10 %
 

Certifikat

Izdvojeno od nagrada

 

Izdvojeno iz ponude

Izlet na Kravice

Izlet na stari most u Mostar

Izleti u Blagaj

Razni izleti

Top